Tampilan produk

Porsche 911, anu mimitina disebut 901, debut di 1967 sareng sayogi dina sababaraha konfigurasi awak, kalebet varian Targa. Targa tiasa dipésér sareng pilihan opat mesin, ngahasilkeun antara 130 sareng 160 tenaga kuda sapertos model sanés anu kalebet dina séri 1967.

Modél ieu dibarengan ku hateup anu tiasa dicabut sareng layar tukang lemes.

  • product_right_2
  • product_right_1

Langkung Produk

  • office-(10)

Naha Pilih Kami

Misi Kami: Mobil asli lahir kusabab modélna.

Visi Kami: Hayu palanggan teraskeun muji kami.

Roh kami: Hayu karyawan terus digawé senang.

Filsafat kami: Sok aya zona WIN-WIN sareng teu aya bisnis anu tiasa dibahas.

Warta Perusahaan

Tinjau gambar mobil klasik (mobil klasik) aprésiasi modél mobil

Mobil baheula, ogé katelah mobil klasik, umumna ngarujuk kana pra Perang Dunya II atanapi mobil anu langkung lami. Mobil lami mangrupikeun produk tina nostalgia. Éta mangrupikeun mobil anu biasa dianggo ku jalma-jalma baheula sareng masih tiasa dianggo ayeuna. Ngaran Inggrisna mobil vintage. Jaringan modél 0312 ngagaduhan seueur tulisan ngeunaan gambar-gambar baheula ...

Téknologi pikahareupeun nyaéta persépsi visual: Logika murangkalih ngumumkeun "balik ka masa depan 2 ″ maglev DeLorean time car

Dinten ayeuna mangrupikeun dinten normal pikeun seueur jalma, tapi éta mangrupikeun dinten anu penting pikeun para penggemar pilem klasik "balik ka masa depan 2 ″. Dinten ayeuna mangrupikeun dinten nalika Marty sareng Dr. Brown, anu protagonis carita, balik ka masa depan. Pikeun miéling dinten ieu, seueur produk periferal anu aya hubunganana sareng ...