• page_head_bg

Tentang Kami

Tentang Kami

Tim kami

Aya seueur anggota tim anu mumpuni dina Three Stone. Salaku conto, sababaraha diantarana damel di EARLY LIGHT INTL LTD, SANDAKAN TECHNOLOGY LTD sareng departemen P&P MASTER LTD sateuacanna. Aranjeunna ngagaduhan pangalaman damel kabeungharan dina desain sareng pamekaran modél mobil, wawasan anu unik kana karajinan, kasadaran inovatif sareng kawani pikeun nyanghareupan tantangan. Kusabab kitu, kami yakin dina ngawangun kaayaan anu harmonis sareng win-win di waktos payun.

Klién Utama

TEKNO ti Walanda, produkna nyaéta treuk modél wadah alloy skala 1/50 sareng sajabina.

BREKINA ti Jérman, produkna nyaéta mobil modél palastik skala 1/87;

ESVAL ti Jérman, produkna nyaéta mobil modél résin 1/43 skala;

NEO ti Jérman, produkna mangrupikeun traktor modél résin 1/64 ;

BT MODELs ti Hong Kong, produkna nyaéta 1/76 skala alloy single-decker / double-decker bus, jsb;

about_map

Budaya Perusahaan

Misi urang

Mobil asli lahir kusabab modélna.

Visi urang

Hayu palanggan teraskeun muji kami.

Roh urang

Hayu karyawan terus digawé senang.

Filsafat urang

Sok aya zona WIN-WIN sareng teu aya bisnis anu tiasa dibahas.

Jiwa Jero Kami

Sadayana négatip tanpa kualitas anu saé! Kualitas anu saé ku prosés anu mumpuni ku unggal operator, sanés ku pamariksaan.

Slogan Kami

Tilu Batu, Tilu Batu, nyiptakeun nilai.