• page_head_bg

Produk

Citroen Kastenente

Pedaran pondok:

Nami: CASTRO KASTENENTE

Skala: 1/87

Bahan: Plastik

Pelanggan : BREKINA


Detil Produk

Tanda Produk

Leres pisan kana detil kahirupan.

Dirancang pikeun kolektor mobil modél. Henteu kanggo murangkalih.

Didamel tina bahan kualitas.

Modél ieu ngagaduhan awak palastik suntik anu lengkep sareng hiasan hiasan, pedalaman, kaca kaca sareng bagian-bagian berlapis krom sakumaha pantesna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami