• page_head_bg

Produk

Fiat 126

Pedaran pondok:

Nami: Fiat 126

Skala: 1/87

Bahan: Plastik

Pelanggan : BREKINA


Detil Produk

Tanda Produk

Diluncurkeun dina 1972, 126 mangrupikeun pembaruan kana mobil Fiat's 500 kota / ékonomi. Dijieunna tina plastik sareng tos réngsé kana standar anu luar biasa, sadaya komponénna dipasang sareng kacang sareng baut atanapi sekrup, sapertos mobil aslina sabisa-bisa. Bonét sareng boot dibuka pikeun nembongkeun detail mékanis.

Modél skala 1: 87 ieu mangrupikeun réplika satia tina mobil alit anu dipikacinta anu nempatkeun jutaan roda sareng masihan kabébasan jalan kabuka pikeun sakulawarga.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami