• page_head_bg

Warta

Warta

  • Review the pictures of classic cars (classic cars) car model appreciation

    Tinjau gambar mobil klasik (mobil klasik) aprésiasi modél mobil

    Mobil baheula, ogé katelah mobil klasik, umumna ngarujuk kana pra Perang Dunya II atanapi mobil anu langkung lami. Mobil lami mangrupikeun produk tina nostalgia. Éta mangrupikeun mobil anu biasa dianggo ku jalma-jalma baheula sareng masih tiasa dianggo ayeuna. Ngaran Inggrisna mobil vintage. Jaringan modél 0312 ngagaduhan seueur tulisan ngeunaan gambar-gambar baheula ...
    Maca deui
  • Future technology is visual perception: Kids logic announced “back to the future 2″ maglev DeLorean time car

    Téknologi ka hareup nyaéta persépsi visual: Logika murangkalih ngumumkeun "balik ka ...

    Dinten ayeuna mangrupikeun dinten normal pikeun seueur jalma, tapi éta mangrupikeun dinten anu penting pikeun para penggemar pilem klasik "balik ka masa depan 2 ″. Dinten ayeuna mangrupikeun dinten nalika Marty sareng Dr. Brown, anu protagonis carita, balik ka masa depan. Pikeun miéling dinten ieu, seueur produk periferal anu aya hubunganana sareng ...
    Maca deui
  • The world’s first maglev train model, Takara Tom, is scheduled to open

    Modél karéta maglev munggaran di dunya, Takara Tom, dijadwalkeun dibuka

    Seueur jalma terang perkawis karéta maglev, tapi naha anjeun kantos ngabayangkeun kumaha asikna upami nerapkeun téknologi ieu pikeun modél cocooan? Takara Tom, produsén cocooan Jepang anu ngaluncurkeun seueur karya magis, nembé nganyarkeun inpormasi pemesanan ngeunaan modél karéta maglev munggaran di dunya ...
    Maca deui