• page_head_bg

Warta

Téknologi pikahareupeun nyaéta persépsi visual: Logika murangkalih ngumumkeun "balik ka masa depan 2 ″ maglev DeLorean time car

Dinten ayeuna mangrupikeun dinten normal pikeun seueur jalma, tapi éta mangrupikeun dinten anu penting pikeun para penggemar pilem klasik "balik ka masa depan 2 ″. Dinten ayeuna mangrupikeun dinten nalika Marty sareng Dr. Brown, anu protagonis carita, balik ka masa depan. Pikeun miéling dinten ieu, seueur produk periferal anu aya hubunganana sareng pilem éta parantos diluncurkeun saterasna.

Anyar-anyar ieu, perusahaan cocooan Hong Kong anu namina logika murangkalih ngumumkeun mobil waktos DeLorean anu pangaruh gantungna pikeun mulangkeun adegan pilem klasik anu mobilna badé angkat ngalangkungan cacing. Sakabéh produk dibagi kana basa sareng modél mobil DeLorean. Ku ngagunakeun prinsip levitasi magnét, mobilna ditunda di luhur dasarna. Sakabéh produk Sigana pisan sci-fi. Hanjakalna, produk ieu moal dijual dugi kuartal katilu 2016 paling awal. Kusabab kitu, éta ngan ukur dina tahap pre-sale ayeuna. Upami anjeun ngagaduhan niat pikeun mésérna, anjeun tiasa mesen tina halaman wéb animasi di Taiwan. Tapi, harga jual resmi saluhur 1600 Dolar Hong Kong (sakitar 1310 yuan). Anjeun kedah leres-leres mikir sateuacan nyukur tangan.

Babaturan anu parantos ningali pilem sadayana terang yén modél ieu dumasar kana modél DeLorean dmc-12 dina pilem kadua séri. Pejabat éta nyatakeun yén éta 100% satia kana pilem aslina dina hal produksi. Panto jangjang gull, mesin waktos sareng roda dina kalapa sadayana didamel siga kahirupan. Skala modélna nyaéta 1:20, jadi panjangna modél 22 cm. Awak mobilna dilengkepan langkung ti 10 lampu LED, anu tiasa ngaluarkeun lampu hérang sareng herang. Saatos ngaluarkeun dasar gantung magnét sareng ngagentos modél ku ban biasa, éta ogé tiasa dipajang salaku modél mobil biasa.

Tautan jual sateuacanna: mésér animasi

Harga resmi: 1600 Dolar Hong Kong (sakitar 1310 yuan)


Waktos Post: Jan-21-2021