• page_head_bg

Warta

Tinjau gambar mobil klasik (mobil klasik) aprésiasi modél mobil

Mobil baheula, ogé katelah mobil klasik, umumna ngarujuk kana pra Perang Dunya II atanapi mobil anu langkung lami. Mobil lami mangrupikeun produk tina nostalgia. Éta mangrupikeun mobil anu biasa dianggo ku jalma-jalma baheula sareng masih tiasa dianggo ayeuna. Ngaran Inggrisna mobil vintage. Jaringan modél 0312 gaduh sajumlah ageung tulisan ngeunaan gambar mobil lami. Nanging, kusabab kurangna kecap anu aya hubunganana nalika aranjeunna diterbitkeun, éta moal tiasa ditampilkeun hiji-hiji dina ayeuna. Kami bakal milah aranjeunna gancang-gancang.

Sunstar ngaluncurkeun Ford modél coupe

Konsép mobil klasik dimimitian taun 1973 sareng muncul dina majalah selebritis majalah Inggris sareng mobil klasik. Sanaos tarjamahan na anu harfiah kedahna "mobil lami klasik", kusabab warna antropomorfikna anu kuat, kecap "mobil klasik" pas ngagaduhan pangakuan pameget mobil klasik sareng nyebar gancang, janten gelar mobil kuno pikeun pameget di panjuru dunya .

Acme Ford Model 1932 Ford Roadster

Nanging, nepi ka ayeuna, teu aya watesan standar mobil klasik anu ditarima, sareng sajarawan mobil sareng peminat mobil klasik masih kénéh ngabantah. Klub mobil klasik Amérika ngadaptarkeun mérek atanapi modél anu dipikaresepna (sapertos: produksi 1925-1948) salaku klasik pinuh, anu dihartikeun salaku "mobil anu luar biasa, kalayan desain anu saé, standar prosés anu tinggi sareng produksi". Éta langkung resep kana merek Amérika, tapi produk Éropa kaduhung dina ayana.

Star sun ngaluncurkeun modél Ford Tudor balsam

Henteu unggal mobil lami mumpuni janten mobil klasik. Pangropéa anu saé mangrupikeun prasyarat anu penting. Di pasar, henteu seueur mobil kalayan desain klasik. Sapertos kaseueuran mobil mobil murah opat panto kulawarga, éta ngan ukur alat transportasi.

Standar klasifikasi mobil klasik

Klub mobil lami Amérika

Barang antik: sadaya mobil sateuacan taun 1930

Produksi: sadaya mobil sateuacan 1930

Palasik: 1930-1948 mobil rupa anu alus teuing

Pamor: 1946-1972 mobil kualitas luhur.

Produksi terbatas: mobil "minat khusus" dihasilkeun dina jumlah sakedik saatos Perang Dunya II

Klub mobil lami Inggris

Sacara umum, divisi anu langkung lengkep sapertos kieu:

Sateuacan 1918, sadaya mobil sacara koléktif disebut barang antik, anu dibagi kana Edward VII sareng Samaun;

Mobil ti taun 1918 dugi ka 1931 mangrupikeun mérek mimiti kawéntar;

Ti taun 1932 dugi ka 1945, mobil éta mangrupikeun mérek terkenal;

Saatos Perang Dunya II, mobil-mobil perwakilan dihargaan klasik modern.

Sababaraha kleub di Cina

Mobil lawas: sateuacan taun 1925;

Mobil klasik: 1926-1941;

Pasca perang klasik: saatos 1945.

Pamisahan Amérika Serikat umumna dianggap standar dina dunya. Kusabab Amérika Serikat mangrupikeun Karajaan Mobil pangageungna, kalayan seueurna mobil klasik (pasar utama mobil méwah di Éropa sateuacan sareng saatos perang nyaéta Amérika Serikat), sareng saatos perang, urang Amérika kalayan finansial sareng matéri anu kuat. sumberdaya ampir musnah mobil klasik méwah di Éropa.


Waktos Post: Jan-21-2021