• page_head_bg

Produk

Porsche 911 TARGA

Pedaran pondok:

Nami: Porsche 911 TARGA

Skala: 1/87

Bahan: Plastik

Pelanggan : BREKINA


Detil Produk

Tanda Produk

Porsche 911, anu mimitina disebut 901, debut di 1967 sareng sayogi dina sababaraha konfigurasi awak, kalebet varian Targa. Targa tiasa dipésér sareng pilihan opat mesin, ngahasilkeun antara 130 sareng 160 tenaga kuda sapertos model sanés anu kalebet dina séri 1967.

Modél ieu dibarengan ku hateup anu tiasa dicabut sareng layar tukang lemes.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami