• page_head_bg

Produk

Porsche 917K

Pedaran pondok:

Nami: Porsche 917K

Skala:1/87

Bahan: Plastik

Pelanggan :BREKINA


Detil Produk

Tanda Produk

917K dihormat salaku salah sahiji mobil balap anu paling ikonik sepanjang jaman. Éta mobil anu nyandak Porsche kameunangan sacara kahijina dina balapan anu paling matak sadunya, sareng mobil anu teras-terasan nyetél salah sahiji rékor dominasi seri balap prototipe anu kantos katingali ku dunya.

Modél ieu parantos karajinan tangan sareng réngsé di bengkel kami kalayan kerjasama sareng bantosan ti nasabah kami sareng kami ngeunaan bérés asli, bahan, gambar arsip sareng gambar. Pamakéan scanning digital anu leres pisan tina mobil aslina parantos ngamungkinkeun kami pikeun sampurna nyiptakeun unggal detail dina skala. Salajengna, éta parantos ngalaman pengawasan anu lengkep ku duanana rékayasa sareng tim desain pikeun mastikeun akurasi lengkep representasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami