• page_head_bg

Produk

Volvo

Pedaran pondok:

Nami: Volvo

Skala: 1/87

Bahan: Plastik

Pelanggan : BREKINA


Detil Produk

Tanda Produk

Volvo mangrupikeun mobil ukuran tengah anu didamel sareng dipasarkeun ku Volvo Cars ti taun 1956 dugi ka 1970. Mobil modél urang ieu mangrupikeun vérsi anu langkung alit sareng modél satia pikeun kolektor déwasa, sanés cocooan budak leutik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami